"TREBA LI MODRIĆ OTIĆI IZ REPREZENTACIJE?" Zdravko Mamić prozvao igrače i Čačića jer ga ne brane!

Foto: Hin, Index / L. Šangulin

LUKA MODRIĆ danas je ispitan na Općinskom odvjetništvu u Osijeku koje je protiv njega otvorilo istragu zbog sumnje da je na svjedočenju Zdravku Mamiću na osječkom Županijskom sudu dao lažni iskaz, kojim je pogodovao njegovu meceni i prvooptuženom u postupku. Kapetan reprezentacije Hrvatske i ključni igrač prvaka Europe, Real Madrida, zato je danas došao u Osijek dati iskaz u Državno odvjetništvo. 

"Došao sam ovdje da bih iznio svoju obranu i rekao istinu kao svaki put dosad. Moja savjest je mirna i siguran sam da će se na kraju pokazati da nisam počinio nikakvo kazneno djelo. I dalje ne mogu pričati o postupku", rekao je Modrić, ušao u auto sa svojom odvjetnicom i otišao.

Podsjetimo kako se Modrić tijekom svjedočenja na suđenju Zdravku Mamiću i suradnicima nije mogao sjetiti mnogih detalja vezanih uz ugovorene obveze s gazdom Dinama. Nije se mogao sjetiti ni godine u kojoj je debitirao za reprezentaciju Hrvatske. Opterećen istragama i kritikama javnosti, Modrić je pred teškom odlukom - hoće li više uopće nastupati za reprezentaciju Hrvatske?

 

Nitko od suigrača nije mu pružio javnu potporu nakon suđenja. Nije se oglasio ni Mamićev izbornik Ante Čačić, a paradoksalno, to mu njegov šef danas zamjera. Mamić se tim povodom oglasio na svom Facebooku. 

 

 "Gdje ste izborniče Čačiću? Gdje ste gospodo iz HNS-a, gdje ste reprezentativci? Gdje ste svi koji volite nogomet i želite mu dobro? Našeg kapetana, vašeg suigrača i idola navijača diljem svijeta valjaju u blatu jer govori istinu i zato što ne želi služiti mračnim silama. Udaraju ga sa svih strana, a oni koji bi ga trebali braniti šute. Razmišljam je li normalno da nitko od suigrača iz reprezentacije ne reagira? Zašto nema reakcije HNS-a i izbornika na ovakav tretman? Pa zar treba najbolji igrač u povijesti reći zbogom reprezentaciji da bi netko stao u njegovu obranu? Kakvi smo ljudi postali? Gdje je nestala ljudskost i poštenje? Može vas sve biti sram. Siguran sam da se netko od vas našao u nevolji, Luka Modrić bi prvi stao u vašu obranu", napisao je Mamić. 

 

 

 

Pročitajte više