Trener Hajduka istaknuo jednog svog igrača: Sve ostalo je za zaborav

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

HAJDUKOV trener Jure Ivanković prokomentirao je poraz svoje momčadi od Varaždina u susretu 33. kola SuperSport HNL-a. Hajduk je bio domaćin Varaždinu u utakmici iz koje je Ivanković kao pozitivno izdvojio samo debi Brune Durdova, a koju je golom iz 67. minute riješio Domagoj Drožđek.

"Odigrali smo jako lošu utakmicu. Od prve minute nismo bili energetski na razini na kojoj smo trebali biti. Vratili smo se u sivu zonu u kojoj smo bili. Nismo stvorili ništa prema naprijed. Varaždin se dobro branio u niskom bloku i prijetio iz tranzicije. Jedino pozitivno što vrijedi izdvojiti je debi Durdova, ostalo je sve za zaborav. Cijela utakmica je bila suprotna onome što smo se nadali. Iskoristili su sve naše slabosti", rekao je Ivanković.

Perišić nije donio ništa pozitivno

Na pitanje zašto Emir Sahiti i Ismael Diallo nisu igrali odgovorio je: "Nisu bile čarke. Pokušavamo uvesti neke standarde, da se svi pridržavaju pravila. To je naša interna stvar. Njih dvojica su iskočila iz kolosijeka. Nisu udaljeni trajno, od utorka se vraćaju u momčad."

Za Ivana Perišića je rekao da je u proteklim utakmicama donio nešto pozitivno. "Danas to nije bilo tako, ali više je to zbog naše loše igre i dobre igre protivnika nego zbog njegovog stanja", rekao je te dodao:

"Nastavit ćemo davati priliku mladim igračima, a ostali imaju priliku dokazati da zaslužuju biti tu i iduću sezonu. Pokušat ćemo završiti sezonu na pristojan način."

Pročitajte više