Trener Ludogorca: Moji igrači nisu ubojice

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

DINAMO je na Maksimiru pobijedio Ludogorec rezultatom 4:2 u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka i tako potvrdio slavlje iz prve utakmice, kada je u Bugarskoj bilo 2:1 za hrvatskog prvaka. Ludogorec je dobio čak tri crvena kartona, a sudio je Francuz Benoit Bastien. Igru su napustili Dominik Yankov u 17., Rick u 72. te Karničnik u 86. minuti.

"Pogriješili smo kod prvog gola, ali događa se. Promašili smo dobru priliku prije toga. Imamo mlade igrače koji nisu igrali na ovakvoj razini, ali moja je momčad odigrala dobru utakmicu. Najbitnije mi je da želimo igrati nogomet. Pogreške se događaju", rekao je trener Ludogorca Ante Šimundža na konferenciji za medije.

"Stojim iza igrača koji su počeli utakmicu. Događa se, svi mogu imati lošu utakmicu. Stojim iza svojih odluka, ali mislim da utakmica nije bila tako čvrsta da je trebalo dati toliko kartona. Moji igrači nisu ubojice. Nije nam bio cilj udariti svakoga", nastavio je trener bugarskog kluba.

"Želim da pobjeđujemo, da se kvalificiramo u grupnu fazu Europa lige. S druge strane, žao mi je što nećemo ući u skupine Lige prvaka. Preuzimam odgovornost i vjerujem u svoju momčad", zaključio je Šimundža.

Pročitajte više