LIGE PETICE

Trener Milana potvrdio da Ibrahimović ide s Mihajlovićem pjevati na Sanremo

Foto: EPA

STEFANO PIOLI, trener Milana, dao je intervju za Tuttosport uoči sutrašnjeg susreta između Milana i Crvene Zvezde. U njemu je potvrdio ono o čemu se špekulira već neko vrijeme.

"Da, Ibra ide u Sanremo na glazbeni festival. Neće ga biti nekoliko dana i propustit će treninge, ali bit će dostupan za utakmice. Ako postoji šampion spreman podnijeti pritisak, to je onda on". Podsjetimo, Siniša Mihajlović je prije nekoliko dana na pressici izjavio da će on i Ibra zajedno pjevati na festivalu, poput Ciganina.

Pioli je komentirao i težak poraz koji je za vikend doživio od gradskog rivala Intera (3:0): "Analizirali smo nastup, tek na kraju prvog i na početku drugog dijela smo počeli igrati. Nije bilo dovoljno energije. Možete pasti, nije neuspjeh pasti u ovakvim igrama, ali moramo se dignuti nakon ovakvih utakmica i ući ponovno u ritam. Imam motiviranu grupu koja želi nastaviti igrati kao i u proteklih par mjeseci. Rekao sam ekipi da je 90 dana do kraja sezone, oni će pokazati kakva će ona biti. Točnije, 93 dana ako stignemo u finale Europa lige."

"Zvezda? Europa nam je važna, dat ćemo sve od sebe da odemo dalje. Imamo malu prednost, ali ona nam ne dozvoljava da mirno gledamo što će se dogoditi. Moramo ostati oprezni", zaključio je Pioli. U prvoj utakmici u Beogradu, Zvezda i Milan su remizirali 2:2

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više