NBA LIGA

Trener Nikole Jokića bio je zaražen koronavirusom: Isprašio sam mu tur

Foto: EPA

TRENER košarkaša Denver Nuggetsa Michael Malone otkrio je kako je još u ožujku prebolio koronavirus, ali je to saznao tek krajem svibnja kad je testiran na antitijela te je dobio pozitivan nalaz.

Nije bio iznenađen

"Rekao bih da se oko 20. ožujka nisam osjećao baš dobro i počeo sam razgovarati s klupskim liječnicima da vidim mogu li dobiti test. Nažalost, u to vrijeme nije bilo dostupnog testiranja, tako da sam sve saznao naknadno. Uspio sam se testirati na antitijela oko vikenda za Dan sjećanja (25. svibnja). Nije me iznenadilo kad me klupski liječnik nazvao i kazao da sam pozitivan", rekao je 48-godišnji Malone.

Virus je prebolio te sada potpuno zdrav čeka nastavak lige u Orlandu, gdje će svoju ekipu povesti prema doigravanju. Denver je u trenutku prekida lige imao omjer 43:22 i bio na trećem mjestu Zapada iza dvojca iz Los Angelesa - Lakersa i Clippersa.

"Volim reći da sam dobio koronavirus i da sam mu isprašio tur. Hvala Bogu, preživio sam ga. Nadam se da će odlazak u Orlando biti sigurno okruženje", zaključio je trener Mile High Cityja.

Pročitajte više