az alkmaar - partizan 2:2

Trener Partizana nakon katastrofe: Moje izmjene dovele su do konfuzije

Foto: EPA

TRENER Partizana Savo Milošević izjavio je poslije remija s AZ Alkmaarom i ispadanja iz Europa lige da je tužan, ali ne i razočaran, te je preuzeo potpunu odgovornost za katastrofu koja se dogodila Beograđanima.

Partizan je do 88. minute vodio 2:0 i imao igrača više da bi se Nizozemci do kraja susreta uspjeli vratiti i uzeti bod što je značilo i plasman dalje u Europa ligi, a Partizanu ispadanje i ostanak bez europskog proljeća.

"Jako je teško kad doživite ovakve stvari. Tužan sam, ali nisam razočaran. Zadovoljan sam što smo napravili u Europi ako se zna gdje smo bili u ožujku. Igrali smo bez greške 80 minuta, sveli ekipu koja je dobra na to da nas ne može ugroziti", kazao je Milošević.

Umjesto da dovrše posao, igrači Partizana neobjašnjivo su se povukli u svoj šesnaesterac nakon što je njihov protivnik ostao oslabljen za napadača.

"Ušli smo u konfuziju u posljednjih desetak minuta, to se događa na ovoj razini. Iz više razloga došlo je do konfuzije. Najveća su izmjene koje sam napravio. Pokazalo se da nisu bile prave i najveću odgovornost za ovo imam ja", zaključio je trener Partizana. 

Posljednju utakmicu u ovoj sezoni Europa lige Partizan igra na svom stadionu 12. prosinca protiv Astane, ali će ona biti revijalnog karaktera. 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više