Trener PSG-a: Donirajte 5 milijuna eura i Mbappe ostaje na klupi protiv Barce

Foto: EPA

BARCELONA i PSG odmjerit će snage u četvrtfinalu Lige prvaka. Prva utakmica na rasporedu je 10. travnja u Parizu, a uzvrat tjedan dana kasnije u Barceloni. Parižani u taj dvomeč ulaze kao blagi favorit za prolaz dalje, a ključna karika momčadi Luisa Enriquea trebao bi biti Kylian Mbappe.

Francuski superstar je na odlasku iz kluba. Naime, on neće produljiti ugovor s Parižanima, već će na ljeto kao slobodan igrač otići u neku novu sredinu, gotovo sigurno u Real Madrid. Ipak, dotad mora odigrati ovo što je ostalo od sezone kao igrač PSG-a.

Oduševio navijače

Trener PSG-a poznat je po tome što nerijetko na Twitchu objavljuje streamove u kojima razgovara sa svojim fanovima i odgovara na njihova pitanja, pa se tako u jednom od nedavnih streamova dotaknuo i Mbappea.

Navijači Barcelone u šali su ga molili da Mbappea ne stavlja u igru kada dođe vrijeme za okršaj, a Enrique je na jednako šaljiv način poručio da doniraju pet milijuna eura njegovoj humanitarnoj fondaciji i da onda Mbappe ostaje na klupi. Taj odgovor brzo je postao viralan na X-u, a navijači obaju klubova dijele ga kao pozitivan primjer komunikacije trenera i navijača.

Pročitajte više