Trener West Hama u Varaždinu: Hrvatska ima jako dobru momčad

NAKON što je Ladićevoj mladoj reprezentaciji uzeo bod, pomoćnik izbornika mlade talijanske vrste Gianfranco Zola obratio se hrvatskim novinarima. Puno više od analize utakmice zanimale su današnje tvrdnje engleskih medija da Zola preuzima klupu West Hama nakon što je Slaven Bilić decidirano odbio Čekićare.

"Za sada ništa ne znam, više ću reći sutra", rekao je sa smiješkom na licu Gianfranco Zola o špekulacijama da će preuzeti klupu londonskog kluba.

Zola je kurtoazno pohvalio mlade hrvatske nogometaše, koji se protiv Talijana danas nisu iskazali, a i on je primijetio zalaganje Ive Iličevića. "Igrali smo jako dobro i sretni smo zbog prolaska dalje. Mislim da je Hrvatska jako dobra momčad koja ima veliki potencijal. Posebno mi se svidio Iličević koji je jako dobar igrač".

Zanimalo nas je i što Zola misli kako će sutra proći hrvatska seniorska momčad protiv Engleske koju vodi njegov prijatelj i sunarodnjak Fabio Capello. "Sigurno će biti jako tvrda i teška utakmica. Teško mi je prognozirati tko bi mogao pobijediti. Sve ćemo vidjeti sutra".

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više