Trenutno bivši: Trezeguet nije isključio Tricolore

NAPADAČ Juventusa i (trenutno) bivši član francuske nogometne reprezentacije, David Trezeguet, rekao je da nije potpuno isključio povratak među Tricolore.

Iako je Trezeguet prošle sezoni u Seriji A postigao 20 golova, francuski izbornik Raymond Domenech odlučio je da mu napadač Juventusa nije potreban te ga nije vodio na Europsko prvenstvo u Austriji i Švicarskoj.

Trezeguet je jednom prilikom nakon Eura povrijeđeno izjavio da neće više igrati za reprezentaciju. Međutim nakon revijalne utakmice povodom desete godišnjice francuskog osvajanja naslova svjetskog prvenstva, između francuske generacije iz 1998. i reprezentacije svijeta, Trezeguet je malo promijenio svoje stavove.

"Kada sam istrčao na Stade de France navijači su me izvrsno primili. Ako se neke stvari promijene, mogao bih opet otvoriti vrata povratka u reprezentaciju", rekao je Trezeguet, jasno aludiravši na Domenechovu smjenu.

Trezeguet je za Tricolore odigrao 71 utakmicu, a posljednji je put zaigrao protiv Engleske u ožujku 2008. godine. Ukupno je postigao 34 gola, uključujući i onaj pobjednički u finalu Europskog prvenstva 2000. godine.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više