Trezeguet definitivno prekrižio reprezentaciju i ponovno popljuvao Domenecha

FRANCUSKI napadač Juventusa David Trezeguet (31) uspješno se oporavio od operacije koljena i spreman je za povratak na nogometne travnjake.

Kako nije zaigrao još od rujna prošle godine, Trezeguet je kako kaže imao puno vremena za razmišljanje, među ostalim i o francuskoj reprezentaciji.

Trezeguet je zatvorio vrata reprezentaciji u srpnju prošle godine nakon Eura u Austriji i Švicarskoj radi sukoba s izbornikom Domenechom, pa ih ponovo otvorio u prosincu, ali čini se da je ovaj put njegova odluka konačna.

"Moje vrijeme igranja za reprezentaciju je završeno. Imao sam stvarno puno vremena za razmišljanje dok sam bio ozlijeđen. Analizirao sam protekle četiri godine pod Domenechom, ono što se dogodilo na Euru 2008., prije i poslije. Ja nisam osoba koja lako zaboravlja neke stvari. Francuski nogometni savez odlučio je ostaviti Domenecha kao izbornika i nakon Eura. Šteta za njih! Ja se ne slažem s načinom na koji vodi reprezentaciju",  poslao je više nego jasnu poruku Trezeguet, koji je dres Tricolora” obukao 71 put i zabio 34 gola.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više