Liga prvaka

Tri važna igrača priključila se treninzima Barcelone

Foto: Guliver Image

TRENINZIMA Barcelone priključili su se Ansu Fati, Frenkie De Jong i Sergi Roberto, što su dobre vijesti za klub koji čeka vrlo važan susret u Ligi prvaka.

Barcelona je u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima upisala samo dvije pobjede i čak četiri poraza, a loš učinak rezultirao je otkazom za Ronalda Koemana, kojeg je zamijenio Sergi Barjuan kao privremeni trener.

Barcelona ima loš niz, a ozljede su uvelike otežale posao

Na loše rezultate utjecali su i problemi s ozljedama pa je tako Barcelona u porazu od Rayo Vallecana (1:0) i u remiju s Alavesom (1:1) bila bez Dembelea, Fatija, Pedrija, Frenkieja De Jonga, Braithwaitea, Arauja, Sergija Roberta...

Pred Barcelonom je sad okršaj protiv Dinamo Kijeva u gostima u 4. kolu Lige prvaka, gdje nema pravo na kiks u borbi za plasman u nokaut-fazu natjecanja.

Vraćaju se tri važna igrača, ali čeka se na rezultate pretraga o stanju Aguera

Dobre vijesti za klub su povratci De Jonga, Fatija i Sergija Roberta na treninge s ostatkom momčadi. Još nije sigurno da će sva trojica biti u rosteru za susret protiv Dinama, ali sada su šanse mnogo veće.

Barcelona je u međuvremenu ostala i bez Sergija Aguera, koji je zbog problema s disanjem već u prvom poluvremenu napustio teren u ogledu protiv Alavesa. Aguero je osjetio bol u prsima te je hitnom pomoći prebačen u bolnicu, gdje je odradio sve kardiološke pretrage ne bi li se otkrio eventualni ozbiljniji problem. To je uobičajeni protokol kod sportaša kad osjete zatezanje u prsima, a rezultati pretraga bit će objavljeni uskoro.

Pročitajte više