Trofej Lige prvaka nakon Splita stigao u Osijek

NAKON što je trofej Lige prvaka bio izložen na splitskoj Rivi, došao je red i da Osječani pogledaju pehar koji su podizali velikani poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Cristiana Ronalda, Paola Maldinija, Stevena Gerrarda, Ronaldinha, Zinedine Zidana i mnogih drugih.

Uefa Champions League Trophy Tour u Hrvatskoj je bila započela ovog utorka u Splitu gdje je došla izravno iz talijanskog Milana, a nakon Rijeke i Osijek, Trophy Tour se nastavlja u Zagrebu na jezeru Jarun od 25. do 26. rujna.

Metropola će ugostiti Trophy Tour Village, nizom atrakcija koje omogućavaju istraživanje legendarnog svijeta Lige prvaka, a ulazak je besplatan. Prolaskom kroz "tunel igrača", posjetitelji će ući u poticajan izložbeni prostor koji sadrži fotografije, video materijale i multimedijske sadržaje koji oživljavaju veliko natjecanje, golove i povijesne trenutke turnira.

Zid slavnih je posvećen najvećim šampionima Europskog kupa i njegovog nasljednika, natjecanja UEFA Champions League, dok veliki zasloni također podsjećaju na čarobne trenutke ovog prestižnog turnira.

Trophy Tour također će, nakon Italije i Hrvatske, posjetiti Rumunjsku (Bukurešt) 03. i 04. listopada, potom Mađarsku (Budimpeštu) 10. i 11. listopada gdje završava u Bugarskoj (Sofija) 17. i 18. listopada.

Pročitajte više