Tudorov Lazio je u sjajnoj formi. Pogledajte gol kojim je skočio na 6. mjesto Serie A

Foto: EPA

LAZIO je pobijedio Veronu 1:0 na Olimpijskom stadionu u Rimu u 34. kolu Serie A. Momčad hrvatskog trenera Igora Tudora odigrala je bolju utakmicu, što pokazuje podatak da je uputila 17 udaraca, od kojih je pet bilo u okvir, dok je Verona imala sedam udaraca i jedan u okvir gola. 

No, u mreži je završila samo jedna lopta. Gosti su izgubili loptu na centru igrališta i Lazio je krenuo u kontranapad. Mattia Zaccagni je dugo vodio loptu, potom ju je dodao Luisu Albertu, a on mu ju je proslijedio u prazan prostor. Zaccagni je krasno iskoristio situaciju i zakucao loptu u prvi kut Veronina golmana Lorenza Montipa. Pogledajte sažetak utakmice.

Lazio je ovom pobjedom došao na 55 bodova i barem privremeno preskočio Atalantu te došao na šesto mjesto talijanskog prvenstva, međutim klub iz Bergama ima 54 boda i dvije utakmice manje. 

Grafika: Sofascore

Četvrta uzastopna pobjeda Lazija

Podsjetimo, Tudor je sredinom ožujka preuzeo Lazio, naslijedivši Maurizija Sarrija. Rimski klub vodio je u sedam susreta i u njima ostvario pet pobjeda i dva poraza. Pobjeda nad Veronom, klubom čiji je trener bio 2021. i 2022., bila mu je četvrta uzastopna u svim natjecanjima.

Pročitajte više