HNL

Tudor: Što je nedostajalo za pobjedu? Pa gol

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

OSIJEK i Hajduk remizirali su u utakmici 24. kola HNL-a u Gradskom vrtu bez pogodaka. Domaća momčad ovim je rezultatom pala na peto mjesto iza Lokomotive, a Hajduk je ostao drugi ispred Rijeke koja igra protiv Dinama od 17:30. 

Na ljestvici vodi Dinamo s 56 bodova dok je Rijeka treća s 41 bodom. Lokomotiva je četvrta s 40 bodova, dok je Osijek ostao peti s 39 bodova.

"Odigrali smo solidnu utakmicu i osvojili bod koji nam dozvoljava da ostavimo Osijek na -6. Ipak, ostaje jedan žal jer mislim da smo mogli više. Nastavili smo seriju bez primljenog gola i sad idemo u srijedu protiv Dinama, to će biti fešta", rekao je Tudor na početku konferencije za medije. 

Što je nedostajalo za pobjedu Hajduka? 

"Pa gol. Jairo nije iskoristio jednu sjajnu priliku, Caktaš je pogodio stativu i nismo uspjeli zabiti. Ali bod je tu. Danas je napad trebao biti Jairo-Kreković, ali odlučili smo zbog zdravstvenih problema ostaviti Krekovića na klupi", rekao je Tudor i zaključio presicu. 

Nakon Tudora je pred novinare izašao Ivica Kulešević, trener Osijeka.

"U prvom poluvremenu se nismo najbolje snašli, teren je malo otežavao igru i nama i njima, a u drugom smo podigli tempo, ali nismo uspjeli zabiti gol", rekao je Kulešević.

Zabili ste pet golova u proljetnom dijelu, gdje šteka?

"Premalo kreiramo. Sve nam se svelo na Marića, kad on ne zabije, ni mi ne zabijamo. Moraju se i ostali igrači probuditi", istaknuo je Kulešević.

Osijek je peti, pogled na tablicu nije ugodan? 

"Nije dobro, tako je. Danas bismo se pobjedom vratili u borbu za sve što lovimo ove sezone, sada se moramo stisnuti i pokušati to zaokrenuti", rekao je Kulešević. 

Protiv koga vam je bilo teže igrati - protiv Dinama ili Hajduka? 

"Sigurno protiv Dinama", rekao je Kulešević te odgovorio na pitanje kojim je zaključena konferencija za medije. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više