AC MILAN

Tuttosport: Ljutiti Ibrahimović se derao na depresivnog suigrača

Foto: EPA

NAKON utakmice Milana i Torina (1:0) prošloga ponedjeljka u Serie A i novog gola Ante Rebića, u svlačionici Rossonera došlo je do verbalnog okršaja Zlatana Ibrahimovića i Lucasa Paquete.

Švedska legenda i nedodirljivi lider Milana napao je povišenim tonom 22-godišnjeg Brazilca zbog niza pogrešaka u toj utakmici, a Tuttosport piše kako mu je Zlatan puno toga prigovorio i na prijašnjim treninzima Stefana Piolija.

Paqueta je u nekim situacijama birao radije pucati po golu nego dodati suigračima. Uz to, Talijani dodaju da između dvojice igrača postoji velika karakterna razlika.

Upravo je zbog tog incidenta iz svlačionice 38-godišnji Ibrahimović projurio pored novinara u mix-zoni nakon pobjede nad Torinom.

Novi problemi za depresivnog Paquetu

On je trebao biti novi Milanov vođa. Talijani su ga prošle zime Flamengu platili 35 milijuna eura.

Vidjeli su u njemu novog Kaku jer riječ je o vještom ofenzivcu koji se lako prilagođava na pozicije iza napadača. Međutim, Paqueta je malo toga pokazao, najviše zbog teške situacije u kojoj je Milan, koji grca u talijanskoj prosječnosti.

Nakon Milanove pobjede 3:2 prošlog siječnja nad Udineseom, u kojoj je Ante Rebić zabio dva gola i postao heroj San Sira, Paqueta je završio u bolnici.

Prijavio je probleme sa srcem, međutim liječnički pregledi su ustanovili da pati od depresije. Paqueta, dodaju njegovi sunarodnjaci, nema prijatelja u Milanu. Ne druži se i ne izlazi, nitko mu ne pomaže i nema kome pričati o svojim problemima te je zbog toga jako tužan.

Svađa s Ibrahimovićem mogla bi mu biti kap koja je prelila čašu, odnosno od ljeta bi mogao u neki novi klub.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Pročitajte više