BOKS

Tyson prvi put govorio o tome kako je prebio putnika u avionu: Što da drugo radim?

Screenshot: Twitter

MIKE TYSON je krajem travnja izudarao jednog putnika u avionu. Bivši boksački prvak teške kategorije prvi je put o incidentu govorio u podcastu naziva Hotboxin’ with Mike Tyson. "Zajebavao me, čovječe", rekao je 55-godišnji Tyson pa objasnio kako ga je putnik tražio fotografiju. Podsjetimo, TMZ je objavio da je putnik zatim postao naporan, zbog čega ga je Tyson tražio da ga ostavi na miru.

Kako to nije učinio, već ga je pogodio flašom vode, Tyson ga je napao. "Ne bih se trebao ni voziti civilnim avionima. Moja se supruga naljuti kada se vozim običnim avionima, ali što da jebeno radim u avionu s prijateljima i osobnim zaštitarom koji bi trebao paziti na mene", pitao se Tyson, koji neće doživjeti pravne posljedice zbog napada jer postupak nije pokrenut.

Ispostavilo se da je napadnuti muškarac Melvin Townsend III, čovjek od prije poznat policiji. Navodi se da ima debeli kriminalni dosje iz kojeg se ističu pronevjere novca, provale, krađe vozila i teške krađe. U zatvoru je bio dvaput, jednom 20 mjeseci i jednom 15.

Pročitajte više