U Dinamo stižu "ozbiljna pojačanja": "Ćorić ostaje ako ovako nastavi, a dovodim Bašića"

Foto: Index/Hina

"KRIZA je prebrođena", poručio je sportski direktor Dinama Romeo Jozak te najavio neki novi Dinamo sljedeće sezone.
 
Nakon poraza od Slavena u Koprivnici čelni ljudi kluba bili su blizu odluke o smjeni trenera Ivajla Peteva.
 
"Nismo htjeli revolveraški postupati, ali bilo je teško. Telefoni su se nakon Koprivnice usijali, bili smo vrući kao pegle, rekli smo "vidimo se ujutro". Dva mjeseca prije dali smo treneru povjerenje s ljudske i stručne stanje", rekao je Jozak u emisiji Sport nedjeljom.
 
Osvrnuo se i na situaciju s Antom Ćorićem, kojeg je trener Petev preselio na klupu.
 
"Nije normalno da se toliko pisalo da je Ante Ćorić na izlaznim vratima Dinama. On se treba do kraja etablirati, ali takve informacije, nažalost, izlaze. Ako Dinamo nastavi s ovakvim igrama Ćorić ostaje u klubu, kao i Petev."
 
 
 
Hoće li Dinamo igrati u Ligi prvaka ili u Europskoj ligi?
 
"Sve je moguće, ali je Rijeka i dalje favorit. Hajduk se vratio, dobar je, ovaj put igra za Dinamo, što je raritet. Spremamo se za Europu, bila to Liga prvaka ili Europska liga. Ozbiljno se spremamo ne samo s kadrom, nego i s ozbiljnim pojačanjima. Detektirali smo neke slabe točke i pokušat ćemo naći nešto što je adekvatno."
 
Otkrio je i koga želi dovesti u Dinamo.
 
"Oduševljen sam izbornikom U-17 reprezentacije. Dario Bašić  je pokazao, pogotovo kad se radi o djeci, da ima kontinuitet i hladnu glavu. Toliko je ozbiljan da ću ga dovesti u Dinamo! Ne znam na koju poziciju, ali dovest ću ga."
 

Pročitajte više