U igri za bijeli dres čak sedmero novih igrača

PRIČI oko pojačanja koja bi u zimskom prijelaznom roku trebala sletjeti na Poljud polako se nazire kraj. Ako je za vjerovati predsjedniku Branku Grgiću, za Hajduk će to ipak biti sretan kraj. Osim izvrsnog golgetera i povratnika Tome Ercega, ugovor s "bilima" će definitivno potpisati Ivan Radeljić te Sebastijan Cimerotič.

Papirologija bi trebala biti riješena čim se čelnici vrate sa skijanja, doznajemo od dobro obaviještenih kolega s Radio Dalmacije. U Hajduku nova radna godina službeno počinje tek u srijedu, stoga se i kasni sa ceremonijom potpisivanja ugovora.

No, osim trojice navedenih igrača "bile" bi trebali pojačati još neki, Grgiću vrlo dragi igrači.
Radi se o dva izdanka makedonskog, Splitu uvijek bliskog tržišta, zatim o Stjepanu Hrgoviću, donedavnom igraču njemačkog Wolfsburga te o igraču Varteksa Nevenu Vukmanu.

Većina tih igrača još uvijek dvoji oko dolaska u Hajduk, a od Hajdukovih čelnika završnu riječ u ovom slučaju imat će trener Ivan Gudelj.

On će tijekom priprema koje započinju 5. siječnja pratiti igre Makedonca Maseva, kojeg gazda Vardara Braco Vujčić želi prodati isključivo Hajduku, zatim njegova zemljaka, inače vrsnog stopera Bojana Markovskog, ali i Sinjanina Hrgovića koji osim Hajdukove ispred sebe ima i basnoslovnu ponudu jednog ruskog prvoligaša.

Na prvom okupljanju Hajdukovaca trebao bi se naći i Varteksov veznjak Neven Vukman.
Posljednje informacije govore da će Hajdukovci pripreme umjesto u Turskoj ipak obaviti na otoku Braču.

Pročitajte više