Kerum jedva čeka sjesti s Grgićem za stol

ŽELJKO KERUM otvorio je mogućnost suradnje sa splitskim klubom, a nakon što ju je Branko Grgić oduševljeno prihvatio, Kerum je kazao kako Hajduk dobiva novog sponzora.

Podsjetimo, nakon što je splitski poduzetnik kazao kako bi volio pomoći Hajduku, a možda ga i kupiti, predsjednik Hajduka je odgovorio kako su mu vrata Hajduka otvorena.

"Nisam ja rekao da bih kupio Hajduka, znam da za to još nije pravo vrijeme niti se znaju svi odnosi i uvjeti buduće privatizacije, ali sam zainteresiran da i ja budem jedan od sponzora "Bijelih". Eto, ako je to rekao Grgić kako mi prenosite, onda treba samo ugovoriti sastanak! Eto Hajduku novog sponzora!" - kazao je Kerum novinaru Slobodne Dalamacije, nakon što su mu prenijeli da je Grgić zainteresiran za suradnju.

Kerum kaže kako mu ne smeta Agrokor, jer je interes splitskog kluba ispred tržišne konkurencije.

"Zašto bi mi smetao?! Svatko sa svojim ugovorom i ovlastima... Mislim da bi se mnogi splitski poduzetnici morali upregnuti da nam Hajduk bude bolji. U to ime veseli me ako ćemo Grgić i ja čim prije sjesti za pregovarački stol!" - dodao je Kerum.

Očito je da će Hajduk uskoro dijelom riještiti financijsku krizu, a najave oko kupnje splitskog kluba morat će pričekati sljedeću godinu, kada Zakon o sportu ide u saborsku proceduru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara