LIGA PRVAKA

UEFA progledala kroz prste Ronaldu za proslavu gola hvatanjem za međunožje

Foto: EPA

CRISTIANO RONALDO neće biti suspendiran u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Ajaxa, a navijači Stare dame konačno mogu odahnuti.

Prije nekoliko trenutaka talijanska TV kuća Mediaset, pozivajući se na svoje izvore iz Nyona, javila je da je UEFA ipak odlučila progledati kroz prste Portugalcu i samo ga novčano kazniti za provokativno slavlje ispred navijača Atletica. Ronaldo će platiti 20 tisuća eura za svoj prijestup.

Disciplinska komisija UEFA-e prije nekoliko dana službeno je pokrenula postupak protiv Ronalda zbog proslave gola hvatanjem za međunožje ispred dijela tribine gdje su bili smješteni Atleticovi navijači tijekom uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka u Torinu.

Ronaldo je u jednom trenutku proslave nepristojno gestikulirao i tako odgovorio na još vulgarnije slavlje Diega Simeonea u Madridu tijekom prvog susreta tih dvaju klubova.

Ronaldo slaveći uhvatio se međunožje, njegovu proslavu komentirao Simeone

Cholo Simeone izravno je pokazivao genitalije prilikom proslave pogotka. Protiv njega je tada također pokrenut disciplinski postupak, ali se argentinski stručnjak izvukao samo s novčanom kaznom od 20 tisuća eura.

Zato je UEFA istom mjerom kaznila i Portugalca jer bi u suprotnom njihova odluka bila licemjerna.

Tako će Ronaldo igrati u dvomeču četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa, a u Juventusu mogu odahnuti.

Pročitajte više