hnl

Ugašena je najbolja emisija o HNL-u

Foto: Screenshot

VODITELJI podcasta Utakmicu po utakmicu koji se prikazuje na YouTube kanalu HNTV-a nakon jučerašnje emisije iznenadili su brojne gledatelje objavom da je to ujedno bila i zadnja epizoda njihove emisije koja se emitirala dvije godine.

Novinari Anđelko Kecman, Igor Ćurković, Ivan Ljubić i Mateo Pukšar na potpuno atipičan način za hrvatski eter pratili su HNL iz kola u kolo. U emisiji koja trajala nešto manje od sat i pol uz sažetke utakmica komentirali su aktualnosti i zafrkavali se kao da sjede na kavi, a imali su i igrače iz HNL-a kao goste iz kojih su izvlačili brojne anegdote i zanimljivosti.

Oglasili se urednik i voditelj

"Meni je jako žao što se emisija gasi, ali dečki su tako odlučili. Žao mi je što mi to nisu rekli prije emisije nego su gašenje najavili na kraju epizode. Za razlog gašenja morate pitati njih", rekao nam je glavni urednik HNTV-a Ivica Blažičko.

"Već neko vrijeme bili smo na izdisaju, nema nekog većeg razloga što se podcast gasi. Dogovorili smo se da ćemo odraditi još ovu polusezonu i onda zaključiti tu priču. Podcast nam nikad nije bio jedina obveza nego dodatna uz prijenose, reportaže, priloge putovanja i sve ostalo što radimo. Bilo je zabavno, ali sad je došao kraj", rekao nam je Igor Ćurković.

On, Kecman, Ljubić i Pukšar nikad nisu skrivali navijačku pripadnost iako nikad u tome nisu pretjerivali. Prava je šteta da je HNL u jednoj od najzanimljivijih i najuzbudljivijih sezona ostao bez jedne od najkvalitetnijih emisija koja ga je ikad pratila i navijačima su, uz prijenose utakmica, ostali još samo HRT-ov Stadion i emisija Treće poluvrijeme koja se emitira na HNTV-u.

Lokomotiva se oprostila od podcasta

Ekipa iz podcasta dobro je surađivala s većinom klubova iz HNL-a s kojima se u odjavi emisije pozdravila, a gašenje emisije na Instagramu je komentirala i Lokomotiva.

"Ugasila se najbolja emisija o HNL-u ikad. Iako se nismo uvijek slagali s izjavljenim, smatramo da je podcast Utakmica po utakmicu nešto najbolje što se dogodilo hrvatskoj ligi. Napravili su jako puno za popularizaciju HNL-a, i gašenjem UpU ostat će velika praznina u hrvatskom sportskom eteru. Veliki pozdrav velikoj četvorci HNL-a. Hvala dečki!" objavila je Lokomotiva.

Pročitajte više