Ukić odlično iskoristio minutažu u pripremnoj utakmici

MILWAUKEE je upisao i drugu pobjedu u predsezoni. Nakon dva uzastopna poraza ta je momčad ostvarila drugi uzastopni uspjeh pobijedivši Houston na gostovanju 96:92.

Ovom prilikom je dobru minutažu dobio i hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić, najbolju na poziciji organizatore igre Bucksa. Na parketu je ukupno proveo 21 minutu za koje je vrijeme ubacio 10 poena uz četiri asistencije, jedan skok i jednu izgubljenu loptu.

Pogodio je jednu od četiri trice, a ukupan šut iz igre mu je bio polovičan (4-8). Jedno slobodno bacanje je realizirao.

Najviše poena za Milwaukee je ubacio član posljednjeg Dream Teama, Michael Redd (18 poena). Isto tako, dok se on nalazio na parketu Milwaukee je ukupno imao +14 protiv suparnika, kojeg je predvodio Australac David Andersen (17 poena), koji je prošle sezone nosio dres Barcelone. 

Pravu natjecateljsku utakmicu su odigrali Oklahoma City i Phoenix, u kojoj je nakon produžetka slavila Oklahoma 110:105. Najveće zvijezde oba sastava su dugo provodila vrijeme na parketu, očito željevši trijumfirati na kraju.

Najbolji strijelac utakmice bio je igrač domaćih Kevin Durant sa 30 poena, uz 11 skokova, dok je kod Phoenixa prednjačio Amare Stoudemire sa 20 poena i šest skokova. 

NBA predsezona:

Houston - Milwaukee 92:96

Atlanta - Charlotte 107:90

Memphis - Orlando 83:102

Oklahoma City - Phoenix 110:105 (nakon produžetka) 

LA Clippers - Golden State 124:117
 

Pročitajte više