Unatoč brojnim ponudama Niko Kranjčar ostaje u Hajduku

ČAK 12 inozemnih ponuda došlo je nakon utakmice protiv Bugarske na adresu Kranjčarevog menadžera Dine Pokrovca. Pokrovac je rekao kako se čak osam ponuda odnosi na klubove iz pet europskih top liga, dok su četiri došle s istoka Europe.

Kako pišu Sportske novosti, Pokrovac zbog poslovne profesionalnosti nije mogao reći o kojim se klubovima radi, ali je potvrdio da je od subote do ponedjeljka čak 12 europskih klubova poslalo, kako je rekao, "dobre ponude za Niku".

Međutim, budući da se radi samo o dobrim, ne i izvrsnim ponudama, Pokrovac i Niko su zajednički odlučili da će Hajdukov veznjak i hrvatski reprezentativac ostati još jednu sezonu u HNL-u.

"Bez obzira na Nikomaniju koja je zavladala nakon ogleda s Bugarskom, smatramo da je za njega najbolja opcija ostanak u Hajduku. Očekujemo da će sljedeće sezone još više demonstrirati svoju veliku klasu, na Svjetskom prvenstvu biti jedan od najboljih i najzapaženijih, te da će onda biti spreman za pravi veliki transfer koji zaslužuje." - rekao je Pokrovac za SN.

Bilo kako bilo, Pokorovac ne isključuje mogućnost da Niko ipak potpiše internacionalni ugovor.

"Kad bi zaista stigla svemirska ponuda, ponovno bi razmislili i preispitali njegovu odluku o ostanku na Poljudu. Kad govorim o toj ponudi, onda zaista mislim na cifru od koje boli glava." - rekao je Pokrovac. Do tada Niko nije na prodaju.

Pročitajte više