United dogovara transfer koji bi razočarao navijače

Foto: EPA

PREMA otočkim medijima, došlo je do velikog zaokreta u planovima Manchester Uniteda za narednu sezonu.

Nakon što su se u Manchesteru nadali u posljednjim satima prijelaznog roka dovesti Dybalu koji silom traži izlaz iz Juventusa, čini se kako će od tog plana ipak morati odustati. Umjesto njega okrenuli su se Fernandu Llorenteu, 34-godišnjem španjolskom napadaču.

Njemu je ovog ljeta istekao ugovor s Tottenhamom u kojem je proveo dvije sezone, uglavnom kao zamjena Harryju Kaneu u vršku napada. On bi svojim profilom mogao zamijeniti Lukakua kojem je budućnost i dalje neizvjesna te se i dalje špekulira o njegovom odlasku u Inter. 

Llorente je dosad u karijeru nastupao za Basconiju, Athletic Bilbao, Juventus, Sevillu, Swansea i Tottenham. Ondje će najviše ostati upamćen po pogotku protiv Manchester Cityja u četvrtfinalu Lige prvaka koji je Pijetlove odveo dalje. U prošloj sezoni postigao je tek šest golova. Za španjolsku reprezentaciju nastupio je 24 puta i upisao sedam pogodaka. Njegove usluge interesantne su i Napoliju te Fiorentini.

Društvene mreže prepune su negativnih komentara navijača Manchester Uniteda koji ne mogu podnijeti činjenicu da će umjesto jednog od najatraktivnijih igrača današnjice možda gledati isluženog Španjolca koji je ostao bez kluba. 

Pročitajte više