Upitan nastavak karijere Hajdukovca Deana Računice

NAJBOLJI igrač Hajduka Dean Računica neće sutra s drugim igračima iz kluba otputovati na pripreme u Tursku, već za nekoliko dana u Munchen na magnetsku rezonancu srca, pišu Sportske novosti.

Nakon sinoćnjeg sastanka zdravstvene komisije Hajduka, klupski kardiolog dr. Ivo Vuković novinarima je objavio dramatične vijesti. Računica najprije mora napraviti dodatne preglede i nakon toga će se znati hoće li uopće moći nastaviti nogometnu karijeru, rekao je dr. Vuković.

Objasnio je da je o Računičinom problemu nemaju dovoljno iskustva da bi donijeli konačnu odluku, pa će tek nakon izvršenog pregleda srca u Munchenu moći reći je li bavljenje nogometom rizično za najboljeg Hajdukovog igrača. Na Poljudu je sinoć odlučeno da Računica neće trenirati do daljnjega.

Sutra Bijeli iz Graza putuju u Antalyju na pripreme. 20 siječnja igrat će prvu test-utakmicu protiv ruskog kluba Tepeka, tri dana kasnije Splićane očekuje ukrajinski prvoligaš Borisfenom, dok će im 30 siječnja protivnik biti kijevski Arsenal. Zadnju pripremnu utakmicu Hajdukovci će igrati 30 siječnja protiv Olimpije iz Ljubljane.

Pročitajte više