HNL

Ušao je u 95. i srušio Hajduk. Otkrio je što mu je Čačić rekao kod ulaska

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

STRIJELAC trećeg Dinamovog pogotka u slavlju protiv Hajduka, 19-godišnji Martin Baturina, nakon utakmice i dodjele medalja dao je izjavu za prisutne medije. Na upit o golu nije skrivao oduševljenje: "Stvarno ne znam što bih rekao. Nevjerojatan je osjećaj zabiti gol protiv Hajduka na Maksimiru. Najbolji osjećaj."

Dinamov talent je pozitivno ocijenio ovu neizvjesnu sezonu: "Mislim da je dobro što se Hajduk približio. Morali smo se više i jače potruditi. Na kraju smo sve izvukli. Prvi smo i postali smo prvaci. Osjećam se nikad bolje, pogodak bih posvetio sebi za sav trud, ali i svima koji su tu, svima koji me podržavaju."

Otkrio što je Čačić rekao prije ulaska

Baturina je jučer protiv Hajduka u igru ušao u 95. minuti zamijenivši Luku Ivanušeca, a pokazalo se da je taj trenutak onaj koji je prelomio utakmicu. U 10. minuti nadoknade namjestio je gol Mislava Oršića za 2:1, a onda u 12. minuti nadoknade i sam zabio za konačnih 3:1.

"Trener mi je rekao da dam gol, ja sam ga dao", rekao je kroz smijeh Baturina nakon utakmice pa dodao: "Nije mi rekao da asistiram... Moja sezona? Tu i tamo su me ubacivali, dali mi koji put povjerenje, pritisak je bio velik, Hajduk je bio blizu. Zahvalan sam što sam tu i čekam minute."

Podsjetimo, Baturina je u Dinamovu omladinsku školu stigao 2017. iz RNK Splita, kao i njegov stariji brat Roko. Obojica su prve nogometne korake napravila u omladinskom pogonu Hajduka, ali najprije su prešli u redove gradskog, a potom i najvećeg rivala. 

Pročitajte više