Utješna nagrada: Dončić na All-Staru u natjecanju u vještinama

Foto: EPA-EFE

NBA LIGA službeno je objavila sudionike za subotnju večer All-Star vikenda u Charlotteu kada se održavaju natjecanja u vještinama, tricama i zakucavanjima. All-Star vikend održava se od 15. do 17. veljače.

Luka Dončić, iako je najbolji novajlija u NBA ligi još od LeBrona Jamesa, neće nastupiti na glavnoj utakmici vikenda u nedjelju između najboljih igrača svijeta, ali vidjet ćemo ga u subotu u natjecanju u vještinama. Barem mala utješna nagrada za neigranje u nedjelju. Uz Dončića, tamo će se još natjecati Nikola Jokić, Nikola Vučević, Mike Conley, Jayson Tatum, Trae Young De'Aaron Fox i Kyle Kuzma.

Nakon toga će uslijediti natjecanja u tricama. Listu od 10 igrača predvodi Stephen Curry, najbolji šuter svih vremena. I mlađi brat Curry, Seth, jedan je od sudionika, Također, treba istaknuti da će najbolji europski košarkaš svih vremena Dirk Nowitzki također nastupiti u ovom natjecanju. Uz njih, gledat ćemo sjajne šutere kao što su Khris Middleton, Kemba Walker, Damian Lillard, Danny Green, Devin Booker, Joe Harris i Buddy Hield.

Večer završava glavnim spektaklom subotnjih događanja, a to je natjecanje u zakucavanjima. Tamo će publiku oduševljavati četvorica mladih letača: Dennis Smith Jr., Miles Bridges, John Collins i Hamidou Diallo.

Pročitajte više