Rakitićeve dvije golčine u Bjelorusiji: BATE-u rasparao rašlje, pa prebacio golmana!

Foto: Getty Images/Guliver Image
 

IVAN RAKITIĆ odigrao je fantastičnu utakmicu u pobjedi Barcelone 2:0 kod BATE Borisova u Bjelorusiji. Rakitić je na sjajan način zabio oba pogotka, a posebno je bio lijep prvi pogodak u 48. minuti kada je opalio sa 20-tak metara i pogodio rašlje bjeloruskog sastava.

Hrvatski veznjak upisao se u strijelce i u 64. minuti, a oba puta asistirao mu je Neymar. Barca je nastupila bez najboljeg igrača Lionela Messija koji je izvan stroja zbog ozljede.

Chicharito - De Rossi 2:2, Leverkusen - Roma 4:4

U drugom susretu Bayer Leverkusen i Roma su odigrali 'ludu' utakmicu koja je završila 4:4. Domaćin je nakon 19 minuta vodio 2:0, no Roma je do kraja poluvremena uspjela izjednačiti, a potom u nastavku susreta postigla dva gola i povela 4-2. Ipak,  'apotekari' su u samoj završnici uspjeli izjednačiti. Golove za Bayer zabili su Javier Hernandez (4-11m, 19), Kevin Kampl (84) i Admir Mehmedi (86), dok su strijelci za Romu bili Daniele de Rossi (29, 38), Miralem Pjanić (54) i Iago Falkue (73). Hrvatski nogometaši Tin Jedvaj i Dario Krešić nisu nastupili za Romu.

Roma je tako i dalje bez gostujuće pobjede u Ligi prvaka.  Posljednji put je slavila u studenom 2015. protiv Basela (3:2).

Na ljestvici vodi Barcelona (7), ispred Bayera (4), BATE Borisova (3) i  Rome (2).

BATE Borisov - Barcelona 0:2



 
Barcelona: ter Stegen - Alves, Pique, Bartra, Alba - Busquets, Mascherano, Roberto - El Haddadi, Suarez, Neymar

Bayer Leverkusen - Roma 4:4
 



Pročitajte više