Zagreb junački pao u Njemačkoj, teška ozljeda Stepančića

Foto: Hina

RUKOMETAŠI PPD Zagreba izgubili su susret 7. kola skupine A Lige prvaka na gostovanju kod njemačkog Flensburga sa 27:28 (13:12).

Zagreb je odlično otvorio utakmicu, poveo sa 5:1 i imao prednost tijekom čitavog prvog poluvremena. No, na odmor se otišlo sa samo jednim golom prednosti za hrvatskog prvaka, a početak nastavka ponudio je potpuno drugu sliku od početka utakmice. Flensburg je preuzeo kontrolu rezultata i na kraju ostvario pobjedu.

Domagoj Pavlović s 9 i Luka Stepančić sa 6 golova bili su najefikasniji kod Zagreba, dok je Kentin Mahe s osam golova predvodio Flensburg.

Stepančiću stradali križni ligamenti

Dvije i pol minute prije kraja teško se ozlijedio Luka Stepančić kojeg su morali iznijeti s terena zbog teže ozljede koljena. Prema prvim procjenama, sjajnom desnom vanjskom Zagreba i hrvatske reprezentacije stradali su križni ligamenti, ali u četvrtak će situacija biti jasnija nakon magnetske rezonance.

Nakon sedam kola PPD Zagreb ima šest bodova, te je trenutačno peti na ljestvici, dok je Flensburg sa 10 bodova drugi. Isti broj bodova uz utakmicu manje ima vodeći Paris SG.

Za 10 dana ove dvije momčadi susrest će se u zagrebačkoj Areni u 8. kolu.

 
Pavlovic's 'high-five' in Flensburg

Domagoj Pavlovic scores five early goals in a row for RK Zagreb but his team ends up one goal short against SG Flensburg-Handewitt.

Posted by EHF Champions League on 11. studeni 2015



FLENSBURG - ZAGREB PPD 28:27

 

Pročitajte više