Vandali išarali stadion Varteksa

U NOĆI sa subote 10. na nedjelju 11. ožujka nepoznati su vandali sprejem išarali zidove južne tribine i pomoćnog igrališta NK Varteks te, očito nezadovoljni ishodom utakmice sa Šibenikom, ispisali poruke usmjerene protiv trenera i igrača NK Varteks. Očevid je obavila varaždinska policija a istraga o ovom vandalskom činu je u tijeku.

Prema informacijama vlasnika zaštitarske tvrtke "Arsenal Ivezić“ Ilije Ivezića, čiji djelatnici obavljaju nadzor i zaštitu stadiona, saznajemo kako službena osoba na stadionu boravi u vrijeme od 22 do 06 sati te kako ništa sumnjivo kod prijema dužnosti od strane zaštitara sinoć nije zabilježeno. Stoga postoji mogućnost da je vandalizam počinjen prije 22 sata jer su mjesta na kojima se nalaze ispisani grafiti na dijelu stadiona koji je udaljen od same zgrade, a i u mraku je. "Vjerojatno je riječ o nezadovoljstvu nekih navijača rezultatom nakon jučerašnje utakmice ali i zabranom paljenja baklji na susretu s Dinamom prije tjedan dana, što nikako ne opravdava vandalski čin", smatra Ilija Ivezić.

Više o svemu saznat će se na sutrašnjoj redovitoj konferenciji za novinare koja će se održati u Press centru NK Varteks s početkom u 9 sati, na kojoj će biti nazočni direktor Kluba Branko Janžek, direktor zaštitarske tvrtke "Arsenal Ivezić" Ilija Ivezić i predstavnici Udruge navijača Varteksa White Stones u mirovanju te varaždinske policije.

NK Varteks

Pročitajte više