Velika nedjeljna fešta napokon pred punim Maksimirom

NASLOV prvaka u nedjelju bi na Maksimiru moglo proslaviti oko 38 tisuća ljudi. Naime, već je u petak do 12 sati podijeljeno dvije trećine karata punog kapaciteta stadiona, a prema riječima člana Uprave za odnose s javnošću Siniše Jagodića, i ostatak bi trebao planuti već u subotu. To bi faktički bio prvi put da će Modri ove sezone napuniti svoj stadion.

"Pustit ćemo puni kapacitet stadiona, a vjerujem da već sutra do podne neće biti više ulaznica koje se dijele na križanju Maksimirske i Svetica i na blagajni pod zapadnom tribinom. Dio ulaznica bit će podijeljeno i na druženju s nogometašima koje je na rasporedu u subotu u 11 sati na Trgu Bana Jelačića", rekao je Jagodić.

Detalji proslave za sada su tajna, pa se Jagodić nije htio izjašnjavati o tome hoće li i ove godine biti autobus koji će voziti reprezentativce kroz gradske ulice. Samo je rekao da sve Zagrepčane očekuje spektakl.

"Nažalost, zbog kratkog roka ove godine nismo stigli tiskati majice 'Dinamo prvak', ali zato molim sve da na stadion dođu sa starim majicama ili dresovima kako bi dekor bio prigodan", zaključio je Jagodić.

M.P.
Foto: Boris Kovačev (Cropix)

Pročitajte više