Dinamo opet talasa od HDZ-a do SDP-a: "Pozivamo sve glasače da glas daju Milanu Bandiću"

Dinamo opet talasa od HDZ-a do SDP-a: "Pozivamo sve glasače da glas daju Milanu Bandiću"

NA DANAŠNJOJ redovitoj press konferenciji uoči sutrašnje utakmice riječ je Kruni Jurčiću nakratko oduzeo glasnogovornik Dinama Siniša Jagodić.

> Studeni 2007: Dinamo se osim u Ligu Uefe vratio i u Ligu HDZ-a

U trenucima kada je Jurčić krenuo objašnjavati kako se našao na listi eminentnih sportskih imena koji daju podršku Milanu Bandiću, Jagodić ga je prekinuo i krenuo s hvalospjevima na račun aktualnog zagrebačkog gradonačelnika.

"Milan Bandić je napravio puno za zagrebački sport i pozivam stoga sve glasače da glasuju za njega na predstojećim lokalnim izborima", u jednom je dahu rekao Jagodić i odmah potom obrazložio službeni stav Dinama: "Gospodin gradonačelnik već godinama razumije potrebe vrhunskih sportaša u gradu Zagrebu. Upravo zbog toga želim kazati kako je glas za njega ono najmanje što možemo učiniti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika maksimirska preobrazba

Dinamov glasnogovornik, je na kraju svog izlaganja, valjda naslućujući buru komentara koje će ova "zamolba" izazvati još jednom, u pomalo patetičnom tonu ponovio: "Ovo što sam kazao nije politika, to je samo pitanje odgovornosti".

Ostaje vidjeti što će na ovo kazati premijer Sanader i vodstvo HDZ-a, pogotovo ako se zna da je Dinamo na parlamentarnim izborima u studenom 2007. godine pozivao sve svoje navijače da glas daju HDZ-u, "iskrenom prijatelju sporta". 

Prisjetimo se tada su svih 22 nogometaša, predsjednik, izvršni dopredsjednik, trener i pomoćni trener kluba pozvali "sve istinske ljubitelje hrvatskog sporta i navijače Dinama da podrže liste dr. Ive Sanadera i glasuju za HDZ". Nedostajali su tek portir Boro Makedonac, vozač klupskog autobusa Mile i počasni predsjednik Mile Bandić, koji je na toj časnoj funkciji naslijedio utemeljitelja i osnivača stranke, oca domovine i dvostrukog kuma (HAŠK Građanski/Croatia) kluba.

Marko Čeko
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara