Velikan i dalje plače za sjajnim Hrvatom: "Bili smo tako blizu, ali..."

Foto: Getty Images / Guliver Image

JUVENTUS je tijekom ljeta doveo Marka Pjacu iz Dinama za 23 milijuna eura. Time je Stara dama pobijedila konkurenciju diljem Europe, ali je posebno ostao tužan drugi talijanski velikan. Naravno, u pitanju je Milan koji je dugo vremena slovio kao glavni favorit u borbi za hrvatskog nogometaša. 
Međutim, Pjaca je na kraju završio u Torinu, najviše zbog Lige prvaka koju mu Milan nije mogao ponuditi, s obzirom na to da već nekoliko sezone ne sudjeluje u europskim natjecanjima, a i Juventus je više ponudio Dinamu od Rossonera. 
 
Ipak, na San Siru i dalje žale za Pjacom...
 
"Pjaca je igrao jako dobro protiv nas i sreća je što nije uspio zabiti. On je jako dobar nogometaš kojeg smo željeli dovesti. Pratili smo ga, lovili, ali je Juventus bio brži. Marko je bio blizu Milana, ali na kraju je otišao u Torino", otkrio je sportski direktor Milana Rocco Maiorino.
 

 
Pjaca je dosad ove sezone odigrao 18 utakmica za momčad Massimiliana Allegrija te zabio jedan pogodak i to jako važan, kod Porta u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, kada je Juve slavio na Dragau 2:0. Večeras će imati priliku potvrditi plasman u četvrtfinale. 
 

Pročitajte više