Veliki hrvatski talent zabio dva gola u pobjedi druge momčadi Bayerna

Foto: Profimedia

LOVRO ZVONAREK (18) postigao je oba pogotka u pobjedi druge momčadi Bayerna 2:1 nad Lieferingom, rezervnoj momčadi RB Salzburga. Mladi hrvatski nogometaš golovima u drugoj i 61. minuti donio je pobjedu svojoj ekipi u posljednjoj pripremnoj utakmici uoči početka sezone u regionalnoj ligi Bavarske.

Oporavio se od ozljede

Podsjetimo, Zvonarek se Bayernu pridružio prošlog ljeta iz Slaven Belupa u transferu vrijednom 1.8 milijuna eura. Nastupio je u 17 utakmica za drugu momčad bavarskog velikana te u njima ostvario učinak od četiri gola i dvije asistencije. Zbog ozljede gležnja nije igrao u drugom dijelu sezone.

Lovro je jako mlad igrač, toliko mlad da bi mogao po godinama još i sljedeće sezone nastupati za U-19. Zato od njega ne treba imati prevelika očekivanja. U svakom slučaju, zadovoljni smo njegovim razvojem otkako je s nama. I vjerujemo u njegov nogometni potencijal koji treba oprezno dalje razvijati", rekao je Zvonarekov trener Holger Seitz prije dva mjeseca za Index.

"Lovro je super dečko! Vrlo brzo je naučio njemački jezik i uvijek je jako vrijedan na treninzima. Vrlo brzo se integrirao u našu momčad, a i u naš klub u globalu", dodao je trener druge momčadi Bayerna.

Pročitajte više