Veliki preokret: Trostruki osvajač Lige prvaka ostaje u Realu

Foto: Guliver Image/Getty Images

KEYLOR NAVAS, kostarikanski vratar, produžio je ugovor s Realom. To je veliko iznenađenje jer je većina španjolskih medija već preselila Navasa u Arsenal.

Dolaskom Santiaga Solarija na mjesto trenera, Navas je pao u drugi plan i postao rezerva Belgijcu Thibautu Courtoisu. Svi su bili uvjereni da će u siječnju nezadovoljan minutažom napustiti klub, ali je on odlučio ostati.

"Keylor, koji je proslavio 32. rođendan, produžio je ugovor za još jednu sezonu i zarađivat će pet milijuna euro godišnje", piše Marca i otkriva kako su se Navas i njegova obitelj odlično snašli u Realu i Madridu.

Embed from Getty Images

"Od tri uzastopne Lige prvaka stigao sam do toga da nikako ne branim", požalio se nedavno Kostarikanac, ali je odlučio ostati i boriti se za poziciju prvog vratara europskog prvaka.

Real je još 2015. godine htio poslati Navasa u Manchester United kako bi doveo Davida de Geu. Taj transfer je propao u posljednjim trenucima prijelaznog roka, a Kostarikanac je kasnije postao jedan od ključnih igrača u pohodu na trostruku europsku krunu.

Pročitajte više