Veliko pojačanje drugoligaša Splita: Na Park mladeži dolazi Boris Živković!?

PREMA informacijama koje stižu iz Splita stoper Hajduka i nekadašnji reprezentativac Hrvatske Boris Živković karijeru bi mogao nastaviti u dresu drugoligaša Splita.

"To što spominjete Split prvi mi je glas. Ali, u svakom slučaju, vijest je ugodna, klub je odličan, na zdravim je temeljima. Otvoren sam za sve vrste razgovora. Karijeru neću zaključiti, to je sasvim sigurno", rekao je Živković za Večernji.

Živkoviću je, podsjetimo, istekao ugovor sa splitskim Hajdukom nakon što je gotovo cijelu ovu sezonu proveo u nemilosti trenera, odigravši samo sedam utakmica, posljednju u 10. kolu protiv Croatije Sesvete.

Od tada Živković je samo sjedio na klupu, a jedno vrijeme trenirao je i s drugom momčadi jer su mu jasno dali do znanja da u klubu više ne računaju na njega, iako je dugo vremena bio stožerni igrač Hajduka. Od dolaska na Poljud Živković je u dresu Hajduka odigrao 39 utakmica u Hnl-u, ukupno 52, zabivši pritom i dva gola.

Ukoliko zaista pređe u Split, bit će to Živkoviću četvrti hrvatski klub u kojem igra nakon Marsonije, Dragovoljca i Hajduka. U međuvremenu je Živković dugo godina igrao u Bundesligi za Leverkusen i Stuttgart, dok je sezonu proveo i u Premierligi, igrajući za Portsmouth.

U studenom Živković će napuniti 34 godine tako da sigurno još nije za staro željezo, pogotovo u drugoligaškom društvu. Split bi njegov dolaskom dobio veliki poticaj u borbi za Prvu ligu, što je svima na Parku mladeži veliki san.

M.M.
Foto: Index

Pročitajte više