EUROPSKE LIGE

Veznjak Reala o temi o kojoj se šali s Modrićem: Mene već sad sve boli

Foto: EPA

FEDERICO VALVERDE, veznjak Real Madrida, u intervjuu za Marcu govorio je o Luki Modriću. Pitali su ga kakav je osjećaj igrati s kapetanom hrvatske reprezentacije. "Nevjerojatan osjećaj. Zadovoljstvo je vidjeti ga kako igra, imati za ga suigrača, vidjeti što daje za grb koji predstavlja", odgovorio je Valverde pa nastavio:

"Uvijek se šalim s njim po pitanju toga da ne znam kako ću doživjeti njegove godine. Već danas utakmice često završavam, a da me cijelo tijelo boli. Luka je uzor svima nama." Urugvajski nogometaš u drugu momčad Reala stigao je 2016. iz Penarola, a u međuvremenu je igrao i za Deportivo la Corunu.

"Dolazak u Real Madrid bilo je nešto najljepše što mi se moglo dogoditi. No bilo je i teško po pitanju obitelji. U Španjolsku sam stigao bez roditelja i braće, to je bilo tužno", prisjetio se Valverde koji je za madridski klub igrao na različitim pozicijama.

Prvo finale Lige prvaka

"Ne volim igrati uz liniju. Draže mi je biti u sredini, bilo na mjestu šestice ili naprijed. Tako mogu pokazati svoje kvalitete, fizičku snagu i sposobnost igranja napada i obrane", smatra 23-godišnjak.

Odgovorio je i na pitanje o Mohamedu Salahu. Podsjetimo, ofenzivac Liverpoola poručio je kako u finalu Lige prvaka priželjkuje Real, što se i ostvarilo. "Da, to nas motivira, to je kao da nas podcjenjuje. Moramo dati sve od sebe, pokazati zašto smo u finalu i, nadajmo se, osvojiti još jedan trofej", rekao je Valverde. Njemu će to biti prvo finale elitnog nogometnog natjecanja.

 

Pročitajte više