Video: Bandić se sakrio ispred 18 tisuća potpisa za Mamićevu smjenu

"HOĆE LI od toga nešto biti, to je pitanje, ali mi smo naše napravili, ispunili smo obveze prema ljudima koji su potpisali peticiju protiv Zdravka Mamića i aktualnog vodstva kluba. Također, dajemo na znanje da izlazimo iz prostorije u Draškovićevoj, tj, da kompletno vodstvo daje ostavke", poručili su BBB-i nakon predaje tri debele knjige s 18 tisuća potpisa za smjenu Zdravka Mamića i ostatka uprave Dinama.

Denis Šeler i Slaven Grgac, predsjednik i dopredsjednik Udruge navijača Dinama danas su ispred zgrade Gradskog poglavarstva dočekali zagrebačkog gradonačelnika i uručili mu knjige s potpisima navijača i simpatizera kluba nezadovoljnih radom uprave.

Nemalo se iznenadio Milan Bandić koji nije imao niti komentar na uručenje poklona. Mjesecima su Dinamovi navijači skupljali potpise u hrvatskim gradovima i inozemstvu, ali očigledno je da nema odgovora od strane nadležnih institucija. Boysi će peticiju predati i državnim institucijama, a spremni su ići i do suda u Strasbourgu.

"Predajemo vam ovu peticiju kao jedinom čovjeku od povjerenja.", rekao je Šeler zagrebačkom gradonačelniku.

Smjena Zdravka Mamića i njegovih pobočnika traži se zbog kontinuiranih euro-neuspjeha, lošeg vođenja kluba, odlaska ljudi sa stadiona. Traži se i sprječavanje "nemoralnog čovjeka" Zdravka Mamića s kojim se sprda cijela Hrvatska. Možemo li od Bandića očekivati kakvu reakciju? Svoj stav po tom pitanju Boysi su jasno iskazali kolektivnim ostavkama....

D.R.
Foto: Drago Sopta/Cropix

Pročitajte više