HRVATSKI NOGOMETAŠI

VIDEO Barišić zabio krasan prvijenac za Rangerse, UEFA mu ga "ukrala"

Foto: Screenshot (Reddit)

HRVATSKI reprezentativac Borna Barišić golom i asistencijom sudjelovao je u pobjedi Glasgow Rangersa u prvoj utakmici 1. pretkola Europa lige.

Rangersi su na Gibraltaru slavili protiv domaćeg St. Joseph'sa 4:0. Lijevi bek je asistirao za prvi gol, a potom lijepo iz slobodnjaka pogodio za 3:0. Iz nekog razloga, gol je pripisan njegovom suigraču Goldsonu, koji je pospremio loptu u mrežu nakon obrane vratara, ali na snimci je očito da je lopta prošla gol-liniju prije nego što ju je golman izbio.

UEFA za sada i dalje njegov gol piše Goldsonu, dok službeni Twitter Rangersa navodi da je Barišić strijelac. Dođe li do promjene, Barišiću bi ovo bio prvi gol za Rangerse.

Inače, domaćini su se držali do drugog dijela kada su Škoti tek poveli i očito pokazali puno veću motivaciju nego u prvom poluvremenu.

Barišić je u Rangerse stigao na početku prošle sezone iz Osijeka kada ga je Steven Gerrard odlučio dovesti u Škotsku za 2,5 milijuna eura. Rangersi i Osijek igrali su međusobno u kvalifikacijama za Europa ligu kada je Barišić bio jedan od boljih igrača hrvatske momčadi.

ZBOG TV PRAVA I ZAKONSKIH RESTRIKCIJA, PORTALI NE MOGU STAVLJATI VIDEA U ČLANKE, ALI BARIŠIĆEV GOL MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU

Pročitajte više