VIDEO Beljo promašio sjajnu priliku. Tri metra od gola pokušao zabiti petom

Foto: Screenshot/SK

AUGSBURG i Koln su se sastali u sklopu 27. kola njemačke Bundeslige, a konačan rezultat utakmice bio je 1:1. Domaćini su poveli u 18. minuti utakmice pogotkom Arnea Maiera, kojem je to treći gol sezone, a sva tri je zabio u zadnja tri kola. Koln je do boda stigao u 33. minuti, kada je Davie Selke zabio za izjednačenje. Kristijan Jakić je odigrao cijelu utakmicu za Augsburg, a Dion Drena Beljo je ušao u igru u 57. minuti.

Veliko je to razočaranje za domaćine koji su se nadali da mogu uhvatiti europska mjesta, a bili su u nizu od četiri pobjede prije ove utakmice. Gostima pak svaki bod znači puno u borbi za ostanak, a trenutno su jedan bod udaljeni od mjesta koje vodi barem u doigravanje za ostanak u ligi. Augsburg je bio bolja momčad i uputio je dvostruko više udaraca na gol od gostiju, ali nije uspio zabiti.

Beljo se muči u Augsburgu i nije zabio gol od prošlog rujna

Možda i najveću priliku za pobjedu domaćina imao je Beljo u 70. minuti. Nakon akcije po desnoj strani, našao se potpuno sam na tri metra od vrata Kolna. Dodavanje prema njemu je išlo možda malo previše unatrag, ali se Beljo dobro snašao i pucao petom prema praznim vratima. Činilo se da će zabiti sjajan gol, ali onda se na crti ukazao branič Jan Thielmann i spasio svoju momčad.

Beljo se muči u Bundesligi, a zabio je dva gola u 21 nastupu ove sezone. Iako broj nastupa ne izgleda loše, zadnji put je počeo prvenstvenu utakmicu u listopadu prošle godine i od tada pa do današnje utakmice niti jednom nije proveo više od 30 minuta na terenu. Posljednji gol zabio je prošlog rujna protiv Bochuma, a kolo prije toga u porazu od Bayerna i to su mu jedini golovi ove sezone.

PROMAŠAJ BELJE MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Pročitajte više