DERBI

VIDEO Boysi i Torcida palili baklje. Sjajna atmosfera na derbiju

Foto: PIXSELL, Index

NA MAKSIMIRU se igrao najveći derbi hrvatskog nogometa. Dinamo je odigrao 1:1 protiv Hajduka koji je slavio u prvom derbiju sezone s 1:0.

Redovi za karte su se počeli formirati od jutra, a najveća gužva je bila sat prije utakmice. Na Maksimiru je bilo oko 15 tisuća navijača.

Boysi i Torcida su držali sjajnu atmosferu, a nakon Torcide i Bad Blue Boysi su palili baklje. Torcida je i podigla poruku za Vukovar.

Ovako smo pratili atmosferu s derbija:

Bakljada Bad Blue Boysa:
 

19:40: Bakljada Torcide:
 

 

19:15  Poruka Torcide: "Topot hrvatski se čuje, dok se nebo plavi, proklet bio tko ih zaboravi."



Torcide je na poluvremenu ušlo još oko 500.

18:50 POLUVRIJEME na Maksimiru 1:1. Caktaš je zabio iz penala i šokirao Maksimir. Boysi su ispratili igrače uz povike da žele pobjedu.
 

18:35 Torcida grmi s juga: "gazi, gazi, purgere", a BBB-i uzvraćaju s: "ubij, ubij, tovara".

18:20 Već je prošlo 20 minuta utakmice, a navijači i dalje dolaze. Istok je pun.

18:00 Počeo je derbi na Maksimiru. Torcida je uspjela stići na stadion. Dinamo igra s posebnim dresovima ovu utakmicu. Na rukavima igrača Dinama je vukovarski vodotoranj. Dresovi će biti prodani, a sva zarada će se donirati u humanitarne svrhe. Prije početka je bila minuta šutnje za Vukovar.

17:40 Torcida polako dolazi na južnu tribinu, a pred Maksimirom su velike gužve, baš su se svi Dinamovi navijači u zadnji čas odlučili kupiti ulaznice. Prodaja će trajati i za vrijeme dvoboja.

 

17:20 Na Lučkom više nema gužve.

 



 

17:00 Prema informacijama koje smo dobili, navijači Hajduka su prošli naplatne kućice i trebali bi ipak stići na vrijeme.

VIDEO S MAKSIMIRA:

16:30 Torcida još nije stigla kod južne tribine. U prolazu smo vidjeli tek nekoliko navijača Hajduka.


16:00 Torcida će možda i kasniti na utakmicu. Na stranici DPH Köln objavljen je video na kojem se vide policijski pretresi kombija i automobila navijača Hajduka na putu za Zagreb.

"Na odmorištu Modruš pregledavanje traje i po nekoliko sati, ljudi opet neće stići na utakmicu", rekao je čitatelj za Dalmatinski portal.



 

15:50 Još dva sata do utakmice. Pred stadionom nema velike gužve, navala se očekuje kroz sat vremena.

14:30 Prošetali smo centrom grada. Još nismo vidjeli navijače u dresovima, no policija je na oprezu kao i za svaki derbi.



13:50
Dinamo je na svojoj službenoj stranici objavio da još ima ulaznica za derbi.

Pročitajte više