ATALANTA - DINAMO

VIDEO Branič Atalante: Dinamo ima sjajne igrače, ali nas zanimaju samo tri boda

Foto: Getty Images / Guliver Image

U ATALANTI tvrde kako su naučili lekciju na Maksimiru (4:0) te spremni dočekuju novi dvoboj s Dinamom, ovog puta na San Siru (utorak 21:00) u petom kolu Lige prvaka. 

Trener Gian Piero Gasperini na press konferenciji poručio je da ga je Nenad Bjelica iznenadio u Zagrebu, ali da ima spreman odgovor u Milanu. 

Klub iz Bergama mora ići na pobjedu, što je potvrdio i branič Rafael Toloi.

"Dinamo ima sjajne i kvalitetne igrače. Volimo igrati protiv takvih momčadi. Međutim, samo nas zanima osvajanje tri boda", naglasio je brazilski stoper.

"Nedostaju nam golovi defenzivaca. Igramo dobro, naprijed stvaramo dosta prilika i nadam se da ćemo protiv Dinama to ponoviti, ali i iskoristiti prilike. I mi braniči moramo pomoći napadu jer nam trebaju tri boda", najavio je Toloi. 

Prije dva dana Atalanta je vodila pa izgubila od Juventusa (1:3)...

"Mogli smo pobijediti jer smo odigrali sjajno, ali im i ostavili prostor da nam zabiju golove. Sutra moramo ponoviti tu predstavu, ali i biti koncentriraniji u obrani i to nam mora biti lekcija. Dakle, igrat ćemo s istim intenzitetom kao protiv Juventusa, ali bez pogrešaka u obrani. To je jedini put do pobjede koja nam je potrebna", zaključio je Toloi. 

Dinamu će na San Siru biti kao na Maksimiru jer je Atalanta prodala mizerno malo ulaznica. 

Posljednju pobjedu Mario Pašalić i društvo ostvarili su prije gotovo mjesec dana, nakon čega su vezali pet utakmica bez pobjede, uz tri remija i dva poraza. Igrali su neodlučeno kod Napolija (2:2), potom protiv Cityja (1:1) u Milanu te bez golova kod Sampdorije, dok su izgubili kod kuće od Cagliarija (0:2) i prije dva dana preokretom od Juventusa (1:3). 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više