Dinamo u Ligi prvaka

VIDEO Dani Olmo: Već dugo čekam tu Ligu prvaka, jedva sam je dočekao

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

DINAMO u srijedu na Maksimiru (21 sat) dočekuje Atalantu u 1. kolu skupine D Lige prvaka. Hrvatski prvak izvučen je u nezgodnu skupinu s Talijanima, Manchester Cityjem i Šahtarom.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Dinamovci se danas od 18 do 20 sati druže s navijačima ispred klupskog Fan Shopa u Jurišićevoj ulici.

Na druženju su bili sljedeći igrači: Izet Hajrović, Dani Olmo, Amer Gojak, Nikola Moro, Marin Leovac, Danijel Zagorac, Dino Perić, Mislav Oršić, Amer Gojak, Mario Gavranović i Dominik Livaković.

Dani Olmo, napadač Dinama:

"Već dugo čekam igrati Ligu prvaka. Jedva čekam da te utakmice krenu. Očekujemo pun Maksimir i pred našim navijačima želimo ići po dobar rezultat. Idemo na pobjedu, svi smo spremni."

Jesu li te transferi poremetili u pripremi?

"Ne, fokusiran sam samo na nogomet."

Amer Gojak, veznjak Dinama:

"Svi s nestrpljenjem čekamo tu utakmicu. Drago mi je što čekamo Atalantu kod kuće i nadamo se pobjedi. Gol Rosenborgu mi jako znači za samopouzdanje, kao i igre za Bosnu i Hercegovinu. To me podiglo.

Edin Džeko mi je otkrio neke stvari o Atalanti, rekao mi je da su brzi i agresivni. Tko god da dođe na Maksimir, bit će mu teško igrati protiv nas.

Mi samo razmišljamo o prvom mjestu u HNL-u, ne zamaramo se s tim tko će biti drugi. Drugačije ciljeve imamo u Ligi prvaka, ali neće biti katastrofa ako budemo i treći.

Ne znam reći koje su naše i njihove prednosti i mane, to morate pitati trenera."

Petar Stojanović, branič Dinama:

"Igrao sam i prije Ligu prvaka s Mariborom, sad opet igram s Dinamom. Očekivao sam to ovdje i nije mi iznenađenje."

Ponovno susret s prijateljem Josipom Iličićem, jeste li razgovarali o utakmici u reprezentaciji Slovenije?

"Nismo ja i Josip Iličić (op. a. napadača Atalante) ništa o utakmici pričali u reprezentaciji. Malo smo se šalili, ali ništa ozbiljno na temu utakmice. Nisam ih još gledao, osim na televiziji, u narednim danima ćemo odraditi analizu i dobro se pripremiti."

Norwich je za vikend srušio Manchester City. Treba li slijediti njihov primjer?

"Odigrat ćemo onako kako trener od nas bude tražio. Ne mislim da je Norwich jedini koji je to napravio, bilo je i drugih. Ali da. Danas sve više svjedočimo tome da mali pobjeđuju velike. Prvo moramo odigrati protiv Atalante pa ćemo onda misliti o njima."

Pročitajte više