KRIMINAL U SPORTU

VIDEO Dinamo pustio Boyse na sastanak u klub. Protestirali su protiv Mamića

Foto: Index, Pixsell

BAD BLUE BOYSI održali su prosvjed ispred Maksimira koji su organizirali nakon što je Zoran Mamić imenovan novim trenerom prve momčadi.

Čitavog dana je na WhatsAppu kružio poziv svima u 18 sati u maksimirsku šumu, a na prosvjedu se okupilo nekoliko stotina BBB-a. Ubrzo su se preselili pred službeni ulaz na Maksimir gdje ih je dočekao kordon interventne policije.

BBB-i su mirno stajali ispred stadiona, a nakon 20-ak minuta skupina od sedam istaknutijih članova puštena je na razgovor u klub. Nije poznato s kim su od tročlane uprave u sastavu Vlatka Peras, Amra Peternel i Krešimir Antolić razgovarali, kao ni je li na sastanku bio prisutan Zoran Mamić.

Po završetku sastanka, Boysi su se premjestili na stepenice pokraj maksimirskih blagajni gdje su i dalje mirno sjedili bez ikakvog skandiranja i transparenata.

Najžešći Dinamovi navijači revoltirani su povratkom Zorana Mamića na klupu, čovjeka koji je zajedno s bratom Zdravkom nepravomoćno osuđen na četiri godine i 11 mjeseci za izvlačenje više od 100 milijuna kuna iz Dinama.

Pročitajte više