VIDEO Dvojica napadača su išla na prazan gol. Nisu uspjeli zabiti

Foto: Screenshot

U AUSTRALIJI je odigran derbi 18. kola između Melbourne Victoryja i Central Coast Marinersa u kojem su gosti slavili 0:1 i time se odvojili na drugom mjestu s tri boda prednosti u odnosu na domaćine. Jedini gol na utakmici je bio autogol Ryana Teagua u 48. minuti, a u dramatičnoj utakmici koja se igrala 100 minuta vidjeli smo i tri crvena kartona. 

Gledatelji su u zadnjim sekundama mogli vidjeti nekoliko spektakularnih promašaja. Naime, domaćini su imali posljednji slobodan udarac na utakmici, kad je na skok otišao i njihov vratar. Obrana gostiju je uspjela očistiti situaciju bez većih problema te su krenuli u kontru, pa se Joshua Nisbet našao pred potpuno praznim golom jer se vratar domaćina nije uspio vratiti na vrijeme.

On je odugovlačio s udarcem te je na kraju pogodio braniča Melbournea. Lopta mu se vratila u noge, a on opet nije uspio zabiti gol, nego je uzdrmao vratnicu. I kao da to nije bilo dovoljno, lopta se ponovno odbija gostima, ali Daniel Hall glavom nije uspio zabiti iz neposredne blizine. Srećom po njih, ovi promašaji nisu utjecali na ishod utakmice.

VIDEO PROMAŠAJA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Pročitajte više