Video: Gol Bentleyja Arsenalu ipak ljepši od Modrićeve majstorije protiv Chelseaja

GOL LUKE MODRIĆ Chelseaju proglašen je drugim najljepšim pogotkom Spursa ove sezone. Izbor je organizirala službena stranica Tottenhama, a u konkurenciji su bili još pogodak Davida Bentleyja Arsenalu, zgoditak Jermainea Jenasa Arsenala na istoj utakmici koja je završila 4:4, gol koji je Tom Huddlestone zabio Dinamu u Ligi Uefa te pogodak Aarona Lennona Middlesbroughu.

Luka se na kraju ipak nije uspio okititi titulom autora najljepšeg gola sezone, ta čast je pripala Bentleyju. Veznjak Spursa je u desetom mjesecu prošle godine na Emiratesu zabio rijetko viđen gol. Bentley je sjajnim udarcem sa 40-ak metara udaljenosti svladao Almuniju koji je malo istrčao. Nažalost, bio je tek bljesak, jedan od rijetkih dobrih poteza koje je Bentley napravio ove sezone.

Bentley je na kraju dobio 55 posto glasova navijača, dok je njih 29 posto glasalo za Modrićev gol Bluesu. Modrić je zabio Chelseaju na White Hart Lineu u 30. kolu Premierlige i to je bio jedini zgoditak na utakmici. Aaron Lennon je prošao po desnoj strani i ubacio za našeg veznjaka koji je desnom nogom s vrha šesnaesterca matirao nemoćnog Petra Čecha. Posjetimo, Luka Modrić je protekle sezone u Premierligi zabio tri gola (Newcastleu, Chelseaju i Manchester Unitedu), a bio je strijelac i u Kupu Uefa u utakmici protiv Spartaka.

M.Pa.
Foto: AFP

Pročitajte više