VIDEO Haaland je održao obećanje koje je dao legendi

Foto: EPA

ERLING HAALAND zabio je dva gola u pobjedi 3:0 Manchester Cityja protiv Young Boysa. Tom pobjedom engleski prvak i branitelj naslova u Ligi prvaka izborio je osminu finala prestižnog natjecanja, a Haaland je ponovno natjerao navijače da pričaju o njemu. Posebna tema je način na koji je proslavio gol za 1:0.

Sjajni norveški napadač gol je proslavio kopirajući proslavu Didiera Drogbe, legendarnog napadača Obale Bjelokosti i Chelseaja. Nekadašnji igrač londonskog kluba, za koji je postigao 164 gola, imao je prepoznatljiv način proslave pogodaka, a tijekom ceremonije na kojoj se dodjeljivala Zlatna lopta imao je i zadatak za Haalanda.

Poput Drogbe

Nakon što je primio nagradu za najboljeg strijelca u Europi, Haaland je razgovarao s Drogbom, domaćinom ceremonije. Drogba mu je tad rekao da izabere hoće li sljedeći gol proslaviti na jednak način kao što je to radio on ili će ga proslaviti onako kako je golove slavio Gary Lineker.

"Vidjet ćemo. Mislit ću na obojicu kad postignem sljedeći i onda ću odlučiti", odgovorio mu je Haaland, a u proslavi se odlučio za posvetu Drogbi.

VIDEO: Arena Sport

Pročitajte više