Video: Ibričića i Torcidu suzavcem špricalo nekoliko zaštitara!

"BILI KUTAK" i drugi tjedan zaredom otkriva još neviđene detalje Hajdukovih utakmica. Nakon što je snimka ove emisije dokazala da je Ivan Bebek opravdano sudio jedanaesterac za Hajduk u derbiju protiv Dinama, novi materijal koji se pojavio na YouTubeu pokazuje incident iz Zaprešića u kojem je Senijad Ibričić pošprican suzavcem.

Već je utvrđeno kako zaštitar "Klemm Securityja" koji osiguravaju utakmice u Zaprešiću nije smio kod sebe imati suzavac u spreju, te je time prekoračio ovlasti zbog čega bi mogao dobiti otkaz, a sada se ispostavilo kako je suzavac u spreju protiv Torcide koristilo više zaštitara, barem trojica. To jasno pokazuje snimka "Bilog kutka" u kojem se točno vidi trenutak kada Ibričić predaje dres jednom od navijača Hajduka, a nekoliko zaštitara suzavcem "napada" pripadnike Torcide koji su se nagnuli preko ograde da pozdrave svoje ljubimce. Ibričić je nastradao slučajno, a veliko je pitanje jesu li zaštitari ovlašteno reagirali prema navijači.

Direktor "Klemm Securityja" Josip Klemm već se ispričao javnosti zbog incidenta, te dodao kako je njegov djelatnik suzavac izvukao tek nakon što je pogođen sjedalicom u glavu i to isključivo zato što je mislio da će pripadnici Torcide preskočiti ogradu i utrčati na teren. Sporna sjedalica na snimci "Bilog kutka" se ne vidi.

Zaštitari koji su sudjelovali u incidentu, a koje bi putem ove snimke trebalo biti lako identificirati, mogli bi zbog svog postupka dobiti i otkaz, što je zatražio direktor Intera Branko Ljaljak koji je ovaj postupak nazvao "idiotskim".

P.V.
Screenshot: Bili kutak

Pročitajte više