VIDEO Inter izgubio drugu ligašku utakmicu sezone. Opet od istog protivnika

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Sassuola po drugi su put ove sezone svladali milanski Inter. U susretu 35. kola talijanskog prvenstva Sassuolo je slavio 1:0 i tako vratio nadu u ostanak u Serie A. Nevjerojatno, ali Interu je ovo tek drugi ligaški poraz sezone, a prvi su doživjeli isto protiv Sassuola u rujnu prošle godine kada su izgubili na San Siru 1:2.

Sassuolo je pobjedom protiv novog prvaka Italije prekinuo niz od šest utakmica bez pobjede koji ih je spustio na pretposljednje mjesto Serie A, a strijelac jedinog gola bio je Armand Lauriente u 20. minuti. Desni bek Intera Denzel Dumfries je previše opušteno išao na jednu ničiju loptu u blizini korner linije na svojoj polovici, a loptu mu je oteo 21-godišnji škotski nogometaš Josh Doig koji je potom povratnom loptom pronašao Laurientea. Francuski napadač je pucao snažno isprve i zabio sjajan gol.

Velika gužva na dnu lige

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić odigrao je čitav susret za Sassuolo koji je i dalje pretposljednji, ali sada ima 29 bodova kao i 18. Udinese. Zona spasa im bježi dva boda, a tamo je prava gužva budući da Empoli, Frosinone i Verona imaju svi po 31 bod, a Cagliari ima 32. Očekuje nas uzbudljiv rasplet borbe za ostanak.

POGODAK VRIJEDAN POBJEDE SASSUOLA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Pročitajte više