HRVATSKI KUP: RIJEKA - DINAMO 1:0

VIDEO Livaković: Najtežih 45 minuta u karijeri

Nel Pavletic/PIXSELL/Goran Kovacic/PIXSELL

U ČETVRTFINALU Kupa Rijeka je izbacila Dinamo pobjedom 1:0 na Rujevici. Branitelj naslova u Kupu izbacio je aktualnog državnog prvaka u reprizi lanjskog finala u vrlo teškim uvjetima, u kojima je vjetar itekako utjecao na događanja.

Dinamovi reprezentativci Mislav Oršić i Dominik Livaković spominjali su teške uvjete, no ne smatraju to opravdanjem za poraz.

"Imali smo iste uvjete i mi i oni, ali se Rijeka bolje snašla. Dali smo sve od sebe, mislim da si nemamo što predbaciti, možemo i moramo se sada okrenuti prvenstvu i Gorici", rekao je Mislav Oršić.

Livaković: Teško je bilo ispucavati lopte

"Ovih prvih 45 minuta mi je bilo možda i najteže u karijeri. Bilo je zaista teško ispucavati lopte", rekao je Dominik Livaković.

"Stvarno smo se borili, ali ne možemo sada tu stati. Tužni jesmo, ali idemo dalje" rekao je Dinamov golman. 

Petković bez komentara. Halilović: Vjetar je više nama pasao

Iza njega je prošao Bruno Petković bez komentara.

"Vjetar je, čini se, nama više pasao. Promijenili smo formaciju, čekali smo svoje prilike iz kontre i polukontre, nismo puno popuštali iza. Rano se otvorilo sve s tim golom i to je bio još dodatni motiv da idemo bolje i jače. Sigurno da smo do kraja imali još šansi da se možda bolje nešto otvori, ali i ovako je dobro ispalo", rekao je veznjak Rijeke Tibor Halilović.

"Znali smo što nas čeka. Ovako je bilo u finalu Kupa i danas. Zasluženo smo pobijedili. Bili smo jako motivirani, skupa s navijačima i ekipom. Bila je to zajednička snaga", rekao je strijelac pobjedničkog gola Antonio Mirko Čolak.

Pročitajte više